DIENSTEN

De Recruitment Boutique zorgt er voor dat u de beste mensen kunt aannemen. De beste aanpak verschilt per organisatie en situatie. De Recruitment Boutique levert daarom maatwerk. We starten vaak vanuit een adviesopdracht. Daaruit kunnen we uw organisatie helpen om recruitment goed in te richten.

Vanuit onze RaaS (Recruitment as a Service) kunt u ons inzetten op alle operationele recruitment vraagstukken.

1. Advies

Wij starten met het analyseren van de huidige situatie: wat heeft uw organisatie reeds ondernomen of in huis? Daarna kijken we naar uw bedrijfsstrategie en groeiplannen. Vanuit deze analyses maken we samen uw recruitment strategie: het lange termijn plan voor de groei van uw organisatie met mensen. Ook bekijken we hoe uw organisatie hier op uitgerust kan worden. Deze basis noemen wij uw recruitment fundament.

Lees hier meer over onderdelen die vaak aan bod komen bij creatie van een een recruitment fundament. 

2. Recruitment as a Service 

Het aantrekken en aannemen van de beste mensen gaat niet van zelf. Recruitment vraagt om de inzet van een mix aan middelen en competenties. Daarnaast is executie kracht cruciaal: je moet er bovenop zitten. Vanuit de Recruitment Boutique ondersteunen wij organisaties met alles wat er nodig is om de beste kandidaten te vinden en aan te nemen . Wij opereren naar de buitenwereld als uw recruitment afdeling. Tevens werken we regelmatig vanuit uw kantoor, mede om goed met elkaar in verbinding te blijven. Groeiende organisaties beschikken hierdoor over een complete en professionele recruitment afdeling, zonder medewerkers op de loonlijst. Lees hier meer over onze diensten op gebied van recruitment.