NIEUWS

Lees op deze pagina onze laatste nieuwtjes. Automatisch op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram of Linkedin! 

Internationale samenwerking met Berg Roses in China

Afgelopen kwartaal heeft de Recruitment Boutique een bijzondere recruitment opdracht afgerond. Samen met Berg Roses China hebben we een Manager Operations & Teelt aangenomen. Een onwijs mooie ervaring en trots op een tevreden klant én kandidaat. Lees hieronder meer over de ervaringen van Dirk Vlaar, Head of Sales & Marketing bij Berg Roses China. 

Lees meer »

Recensie: Hoe is het om samen te werken met de Recruitment Boutique?

Onlangs heeft de Recruitment Boutique de organisatie European Fruit Cooperation (EFC) geholpen met het versterken van het marketing team op twee posities. EFC is eigenaar van de premium appel en peer merken Kanzi®, Greenstar® and Migo®. Het team is wereldwijd verantwoordelijk voor brand management, marketing en communicatie met één overkoepelend doel: De EFC merken wereldwijd versterken en beter bekend maken als dé geliefde merken voor telers, retailers en consumenten.

Lees meer »

SV.CO zet in op strategisch recruitment

SV.CO wil graag haar verhaal vertellen vanuit haar rol als werkgever. Nathalie van Kester (HR adviseur): ‘’Als mensen eenmaal bij ons aan tafel zitten zijn ze vaak heel enthousiast. Vooral over onze uitstraling, de informele sfeer, de platte organisatie en onze vooruitstrevendheid. Onze uitdaging is echter om goede mensen aan tafel te krijgen’’. De organisatie werkt daarvoor nu regelmatig samen met externe bureaus. Maar dat geeft minder grip. SV.CO heeft afgelopen maanden samen met de Recruitment Boutique een start gemaakt met de creatie van een recruitment fundament. Doelstelling is om succesvol én meer zelfstandig te kunnen zijn in het aantrekken van personeel.

Lees meer »

'Werken bij BergRoseS' is live!

Berg RoseS is een familiebedrijf dat zich al diverse generaties onderscheid in de productie, verwerking en verkoop van rozen. Sinds 1975 is de onderneming uit Delfgauw in haar vakgebied gegroeid naar een top 10 speler wereldwijd. De organisatie heeft onlangs de hulp van de Recruitment Boutique ingeroepen.

Lees meer »