Mag ik je voorstellen aan 'De Recruitment Boutique' ?

BIG NEWS!! Op 26 maart 2021 is de Recruitment Boutique opgericht. Hiermee heb ik gehoor gegeven aan mijn lang gekoesterde wens, om op eigen wijze bedrijven te gaan helpen met het verbeteren van hun recruitment activiteiten.

 

Tijdens mijn loopbaan heb ik aan alle kanten van de tafel gezeten: van Werving & Selectie en Corporate Recruitment tot Recruitment Marketing en het samenstellen en aannemen van teams. Door die ervaring weet ik wat organisaties meemaken en hoe ze daar per situatie op in kunnen spelen.

In het algemeen geloof ik dat bedrijven beter kunnen groeien wanneer zij bewust kiezen voor een duurzame recruitment aanpak. Dit betekent: focus op de lange termijn waarbij doelstellingen, inrichting en middelen op elkaar zijn afgestemd. Vanuit een goede basis kan ieder bedrijf succesvol zijn in het aantrekken van personeel. Het ontbreekt vooral bij kleinere organisaties vaak aan kennis, capaciteit of middelen om dat in praktijk te brengen. Start ups, Scale ups en groeiende MKB bedrijven kunnen hiervoor terecht bij de Recruitment Boutique. We geven niet alleen maatwerk advies om een goede basis te realiseren, maar ondersteunen desgewenst bij alle voorkomende recruitment activiteiten.

 

Cliffhanger: We zijn flinke stappen aan het zetten met de Recruitment Boutique en de eerste klanten. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuws updates?  Volg ons dan op Linkedin of Instagram:


 »