'Werken bij BergRoseS' is live!

Berg RoseS is een familiebedrijf dat zich al diverse generaties onderscheid in de productie, verwerking en verkoop van rozen. Sinds 1975 is de onderneming uit Delfgauw in haar vakgebied gegroeid naar een top 10 speler wereldwijd. De organisatie heeft onlangs de hulp van de Recruitment Boutique ingeroepen.

Arie van den Berg (CEO): ‘Berg RoseS liep steeds vaker aan tegen het niet goed kunnen invullen van haar vacatures. Ondanks dat we daar op diverse manieren efforts in hebben gestoken’. Berg RoseS is een mooie werkgever in de regio; een internationaal opererend bedrijf met mooie aansprekende producten mét de cultuur en warmte van een familiebedrijf. Het heeft als werkgever dus echt iets te bieden.

Het voornaamste probleem was dat ze dat nog niet voldoende zichtbaar hadden gemaakt. Om die reden zijn we gestart met de creatie van een ‘werken bij Berg Roses’ website. De reeds bestaande bedrijfswebsite was – zoals bij veel bedrijven – vooral gericht op het commercieel presenteren van Berg Roses. Arianne Mooij (HR); ‘met werkenbijBergRoseS hebben we nu óók een visitekaartje van ons bedrijf als werkgever. Door gebruik te maken van veel foto’s en interviews met onze collega’s, hebben we onze familiebedrijf cultuur goed willen uitlichten’.

Naast een visitekaartje heeft BergRoseS ook recruitment software (Emply) aan de achterkant ingericht om alle recruitment processen goed uit te kunnen voeren. Met de combinatie werkenbijBergRoseS en de recruitmentsoftware van Emply beschikt Berg Roses over een solide fundament waaruit alle wervingsvragen kunnen worden opgepakt.

Arianne over de samenwerking met de Recruitment Boutique: ‘Er is duidelijke en heldere communicatie met alle betrokken personen, de samenwerking liep hierdoor heel goed. We kregen veel tips en goede feedback. Het is te merken dat je met een partij samenwerkt die weet waar ze mee bezig zijn en zich ook verdiept in de klant. Prettig ook dat er snel wordt geschakeld, dat past wel bij ons als bedrijf. Als er hier een idee is dan is het bij wijze van dezelfde dag nog uitgevoerd’.

Vanuit het gemaakte fundament is BergRoses is staat om zelfstandig en professioneel haar recruitment activiteiten uit te voeren. Bij de operationele uitvoering van de wervingsvraag kan BergRoses bovendien rekenen op de Recruitment Boutique: waar nodig leveren we kennis of capaciteit om de juiste match te maken!


«   »