Internationale samenwerking met Berg Roses in China

Afgelopen kwartaal heeft de Recruitment Boutique een bijzondere recruitment opdracht afgerond. Samen met Berg Roses China hebben we een Manager Operations & Teelt aangenomen. Een onwijs mooie ervaring en trots op een tevreden klant én kandidaat. Lees hieronder meer over de ervaringen van Dirk Vlaar, Head of Sales & Marketing bij Berg Roses China. 

 

''Onze opdracht aan De Recruitment Boutique was niet makkelijk omdat wij in China gelokaliseerd zijn en een hele specialistische kandidaat zochten (manager operations & teelt). Maar Erik schuwde de uitdaging niet en werkte met een hoge snelheid aan de opdracht zonder dat je ooit het idee krijgt dat hij niet de tijd voor jou neemt. Integendeel, Erik maakt altijd tijd voor je, zit diep in de materie, en is vol enthousiasme.

 

Van de samenwerking uitwerken, het beoogde proces uitstippelen, het uitschrijven van de werving tekst, inzet van marketing, tot de inleidende gesprekken met de kandidaat; Erik ontlast je volledig en via een back-end software konden wij het hele proces precies volgen. Dit alles garandeert dat je erg dicht op het proces zit, overzicht houdt, en nooit de controle verliest.

 

Wij hadden onze ideale kandidaat binnen een paar weken gevonden en dat was niet gelukt zonder de Recruitment Boutique!''


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.