OVER ONS

Waarom wij bestaan

Wij zien dat recruitment bij MKB bedrijven nog heel vaak reactief wordt ingezet: ad hoc, brandjes blussen, niet weten hoe, niemand in huis om het professioneel op te pakken, geen goede tooling om dat ook goed te kunnen doen.

Samenwerken met de Recruitment Boutique

Vanuit de Recruitment Boutique supporten wij groeiende MKB bedrijven als hun dedicated Recruitment Business Partner. We bouwen gezamenlijk aan een duurzame basis voor uw organisatie om succesvol te zijn in het aantrekken van personeel. We vullen dit in met een mix aan professionele recruitment diensten: we faciliteren met een goede infrastructuur, bouwen mee aan het werkgeversmerk en we kunnen de operationele uitvoering van recruitment voor onze rekening nemen. Wij communiceren met de buitenwereld als uw eigen recruitment afdeling. Dit brengt organisaties een afgestemde visie op recruitment, betere samenwerking in de uitvoering, meer en beter passende sollicitanten, korter openstaande vacatures en uiteindelijk daardoor een beter presterende organisatie

Even voorstellen. Wie is Erik Molendijk?

In maart 2021 heb ik de Recruitment Boutique opgericht. Hiermee heb ik de lang gekoesterde stap gezet, om op eigen wijze bedrijven te gaan helpen met het verbeteren van hun recruitment activiteiten. Tijdens mijn loopbaan heb ik aan alle kanten van de tafel gezeten: van Werving & Selectie en Corporate Recruitment tot Recruitment marketeer en het samenstellen en aannemen van teams. Door die ervaring weet ik wat organisaties meemaken en hoe ze daar per situatie op in kunnen spelen. In het algemeen geloof ik dat bedrijven beter kunnen groeien wanneer zij bewust kiezen voor een duurzame aanpak van recruitment; gericht op de lange termijn waarbij de doelstellingen, inrichting en middelen op elkaar worden afgestemd''.